Barazsy Ákos: A bevétel erősíti a szabályt c. könyv I-II. kötet + EBOOK + (HANGOSKÖNYV ajándékba)


Akció!

17 980 Ft 12 990 Ft ÁFA-val

***MOST HANGOSKÖNYVVEL AJÁNDÉKBA***

További infók:

Mi egy hangoskönyv hozzáadott értéke? Ultraproduktívvá tesz: lehetőséget biztosít, hogy kihasználd azokat a tranzit időket, amiket eddig semmi hasznos tevékenységgel nem tudtál eltölteni. Gondolj csak az autódban, tömegközlekedési eszközökön eltöltött időre… Az estéidre, mikor már arra sem volt energiád, hogy elővegyél egy könyvet, csak a tévét járattad a háttérben, hogy elszenderedj a hangjára. Ha ezeket az észrevétlenül eltelő időket a könyvem hallgatásával töltöd, olyan óriási előnyöd lesz, amit egyik versenytársad sem fog tudni behozni!

Tedd rendbe az életed, hogy megalapozd a prosperáló céged működését! I. kötet “Ha vállalkozásban gondolkodsz, esetleg már kezdő vagy haladó vállalkozó vagy, egyaránt teljes képet és útmutatást kapsz ahhoz az életformához, ami a fenntartható munka, magánélet és egészség egyensúlyát biztosítja. Egy olyan bevált rendszert és gondolkodásmódot kapsz készen a kezedbe, amivel könnyedén átszervezheted az életedet, kiemelheted cégedet a káoszból, hogy élhető és prosperáló céget építs fel apuci pénze nélkül is. Tanulságos esetek és hasznos tanácsok egy befogadható méretű cég vezetőjétől, aki 22 év vállalkozói tapasztalattal rendelkezik a magyar piacon.” II. kötet “Az előző kötetben felkészítettük életünket a sikeres vállalkozáshoz, itt fel is építjük azt: teljes képet és útmutatást kapsz akkor is, ha már nem kezdő vállalkozó vagy! Olyan bizonyítottan működő rendszert és gondolkodásmódot adok készen a kezedbe, amivel könnyedén színes és kívánatos szereplővé válsz a piacodon, ami nemcsak élvezetessé teszi a vállalkozást, de élhető és tisztességesen prosperáló céggé is alakítja azt! Tanulságos esetek, bevált stratégiák, kedvenc eszközök és felfedett üzleti titkok egy befogadható méretű cég vezetőjétől több sikeres magyar vállalkozás felépítése után.” x x x Az ebookokat és a hangoskönyveket a megrendelés kifizetését követően azonnal az email címedre küldjük!

Visszalépés a kosárba

Leírás

Barazsy Ákos két könyve szoros egységet alkot, mindenképpen érdemes ezeket együttesen olvasni, hiszen így érhetünk el „maximális hatást”. Persze ha valaki 10 egyszerű lépésben szeretne a Forbes magazin jövő havi címlapjára kerülni, az csalódni fog. Ez a könyv pont nem erről szól.

Ellenkezőleg, inkább arról a hatalmas munkáról, rengeteg lemondásról, végtelen kitartásról, ami jövőnk megalapozásához szükséges. Ehhez pedig segítséget kaphatunk gyakorlati tanácsokkal, a magyar valóságot jellemző példákon keresztül képet kaphatunk arról, mi vár ránk, ha belecsapunk álmaink megvalósításába, és a vállalkozói lét örök buktatóit sem fogja jótékony homály fedni.

Az első könyvben a mindennapi életünkben alkalmazandó rendszerszemlélet hihetetlenül nagy fontosságára mutat rá a szerző, a második kötetben ugyanezen a szálon haladva egy vállalkozás felépítésének lépéseire fűzi fel mondanivalóját. A könyv logikusan felépítve halad egy vállalkozás megalapítástól egészen az exit stratégiákig, közérthetően elmagyarázva a lényeget a nem szakmabeliek számára is, így egy könnyen emészthető, élvezetes olvasmányt nyújthat mindenkinek.

A könyv stílusa könnyed, néhol komikusba hajló, de a mondanivaló súlya sehol nem sikkad el. A blogbejegyzések lazább hangvétele remekül megvilágítja a szerző által ostorozott magyar vállalkozói attitűdöt, de sok példát hoz a fel-felcsillanó áhított változás jeleire is, amelyek követésére buzdítja olvasóit is.

A szerző közeli ismerőseivel, barátaival, korábbi vagy jelenlegi munkatársaival készített interjúk még egy csavart adnak az addig elhangzottakhoz, hiszen ezek a külső szemlélők nem mindig mézes-mázos, néhol kritikus megjegyzéseikkel jellemzik a vállalkozót.

A szerző célja e könyv segítségével egy új vállalkozói generáció útnak indítása és gyakorlati tanácsokkal való ellátása, de nem feledkezik meg az árnyoldal bemutatásáról sem. Arra biztat, hogy ne féljünk megvalósítani álmainkat, merjünk rálépni a vállalkozás rögös útjára itthon, de közben kövessük haladottabb szomszédaink már bevált módszereit.