Barazsy Ákos: A bevétel erősíti a szabályt c. könyv I-II. kötet (villámáras) + EBOOK verziók


Akció!

11 990 Ft ÁFA-val

További infók:

Tedd rendbe az életed, hogy megalapozd a prosperáló céged működését! I. kötet „Ha vállalkozásban gondolkodsz, esetleg már kezdő vagy haladó vállalkozó vagy, egyaránt teljes képet és útmutatást kapsz ahhoz az életformához, ami a fenntartható munka, magánélet és egészség egyensúlyát biztosítja. Egy olyan bevált rendszert és gondolkodásmódot kapsz készen a kezedbe, amivel könnyedén átszervezheted az életedet, kiemelheted cégedet a káoszból, hogy élhető és prosperáló céget építs fel apuci pénze nélkül is. Tanulságos esetek és hasznos tanácsok egy befogadható méretű cég vezetőjétől, aki 22 év vállalkozói tapasztalattal rendelkezik a magyar piacon.” II. kötet “Az előző kötetben felkészítettük életünket a sikeres vállalkozáshoz, itt fel is építjük azt: teljes képet és útmutatást kapsz akkor is, ha már nem kezdő vállalkozó vagy! Olyan bizonyítottan működő rendszert és gondolkodásmódot adok készen a kezedbe, amivel könnyedén színes és kívánatos szereplővé válsz a piacodon, ami nemcsak élvezetessé teszi a vállalkozást, de élhető és tisztességesen prosperáló céggé is alakítja azt! Tanulságos esetek, bevált stratégiák, kedvenc eszközök és felfedett üzleti titkok egy befogadható méretű cég vezetőjétől több sikeres magyar vállalkozás felépítése után.” x x x Dedikálásra későbbi időpontokban megrendezendő közönségtalálkozókon lesz lehetőség, melyek időpontjáról és helyszínéről értesítést küldünk!

Visszalépés a kosárba

Leírás

Barazsy Ákos két könyve szoros egységet alkot, mindenképpen érdemes ezeket együttesen olvasni, hiszen így érhetünk el „maximális hatást”. Persze ha valaki 10 egyszerű lépésben szeretne a Forbes magazin jövő havi címlapjára kerülni, az csalódni fog. Ez a könyv pont nem erről szól.

Ellenkezőleg, inkább arról a hatalmas munkáról, rengeteg lemondásról, végtelen kitartásról, ami jövőnk megalapozásához szükséges. Ehhez pedig segítséget kaphatunk gyakorlati tanácsokkal, a magyar valóságot jellemző példákon keresztül képet kaphatunk arról, mi vár ránk, ha belecsapunk álmaink megvalósításába, és a vállalkozói lét örök buktatóit sem fogja jótékony homály fedni.

Az első könyvben a mindennapi életünkben alkalmazandó rendszerszemlélet hihetetlenül nagy fontosságára mutat rá a szerző, a második kötetben ugyanezen a szálon haladva egy vállalkozás felépítésének lépéseire fűzi fel mondanivalóját. A könyv logikusan felépítve halad egy vállalkozás megalapítástól egészen az exit stratégiákig, közérthetően elmagyarázva a lényeget a nem szakmabeliek számára is, így egy könnyen emészthető, élvezetes olvasmányt nyújthat mindenkinek.

A könyv stílusa könnyed, néhol komikusba hajló, de a mondanivaló súlya sehol nem sikkad el. A blogbejegyzések lazább hangvétele remekül megvilágítja a szerző által ostorozott magyar vállalkozói attitűdöt, de sok példát hoz a fel-felcsillanó áhított változás jeleire is, amelyek követésére buzdítja olvasóit is.

A szerző közeli ismerőseivel, barátaival, korábbi vagy jelenlegi munkatársaival készített interjúk még egy csavart adnak az addig elhangzottakhoz, hiszen ezek a külső szemlélők nem mindig mézes-mázos, néhol kritikus megjegyzéseikkel jellemzik a vállalkozót.

A szerző célja e könyv segítségével egy új vállalkozói generáció útnak indítása és gyakorlati tanácsokkal való ellátása, de nem feledkezik meg az árnyoldal bemutatásáról sem. Arra biztat, hogy ne féljünk megvalósítani álmainkat, merjünk rálépni a vállalkozás rögös útjára itthon, de közben kövessük haladottabb szomszédaink már bevált módszereit.