Fekete Attila

Fekete Attila
2018-02-12

“Nagyon komoly az anyag. Sokkal jobb, mint amire számítottam, bár nem tudom miért számítottam rosszabbra 😛
Komolyra fordítva teljesen lefedi, azt amivel pályára állítható egy vezető vagy egy társas vállalkozás. Nekem nagyon tetszik és szerintem egy kezdőnek óriási segítség lesz.
Kijegyzeteltem belőle magam is teendőket, amiket meg fogok osztani a társammal.

Ajánlom azoknak, akik meg tudnak állni egy pillanatra, hogy felülről vizsgálják a cégüket és jobbá szeretnék tenni. Figyelem! Őszinteség szükséges hozzá, viszont cserébe óriási segítség lehet!”

Dalnoki Dóra

Dalnoki Dóra
2017-11-12

Az életben valóban farkastörvények uralkodnak. Nem baj, ha úgy érzed kell valaki, aki megmutatja, hogyan tudnád az életed és/vagy a vállalkozásod rendezettebben, hatékonyabban szervezni, hogy a fontos dolgokra mindig jusson idő és azzal foglalkozhass végre, amiben igazán jó vagy. Ha elolvastad a könyvet, de úgy érzed nem megy a megvalósítás, pontról-pontra csináld végig a munkafüzetet, ha ezután sem megy, akkor „a hiba az Ön készülékében keresendő”. Jó szívvel ajánlom nemcsak a könyvet, most már a munkafüzetet is. Hiányt pótló alkotás azoknak, akik akarják, de még nem tudják hogyan lehet produktívan megélni mindennnapjainkat.

Fekete Attila

Fekete Attila
2017-11-12

Ákos munkafüzete elgondolkodtató, hasznos, különleges és kifejezetten tetszetős, hogy segítő válaszokat is tartalmaz. Sok hasonló füzet kitöltése után is bőven találtam benne izgalmas kérdéseket, amik segítettek cégem átgondolásában, miértek megválaszolásában. Stratégiában gondolkodó vállalkozóknak erősen ajánlom!

Pásztor Renáta

Pásztor Renáta
2017-11-12

Csak gratulálni tudok! Aki olvasta a könyvedet, és elkezdi használni a munkafüzetet, rögtön fel tudja mérni, hogy a cégében és a magánéletében melyek azok a területek ahol javíthat, hogy egyre jobb legyen. Lényegretörő, nem hagy mellédumát, kifogást. Folyamatosan használható, kezdő- és jól bejáratott cégek, vállalkozók is remekül tudják használni!

Hartl Richard Julien

Hartl Richard Julien
2017-11-12

Mi a munkafüzet előnye? Az, hogy van egyáltalán. Sok könyv létezik amiben rengeteg értékes dolgot osztanak meg, ellenben egyikhez sincs segédlet ami támogatná a megvalósítást. Ha valamit szeretnénk is kezdeni a könyvben olvasott módszerekkel kapcsolatban, akkor ennek megvalósításában a munkafüzet sokat segít!

Kreisz Eszter

Kreisz Eszter
2017-11-12

Ákos könyve után elhatároztam, hogy ebből a könyvből ki kell szednem az esszenciát, mert őrülten szükségem van rendrakásra a cégemben. Annyira felszabadító lenne az örökös agyalás és gyorssegély helyett hátradőlni és hagyni a rendszereket dolgozni nekem! Neki is álltam és kijegyzeteltem a könyvet magamnak, eltelt 5 hónap és már 6 területen munkába állítottam Ákos javaslatait. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy azóta minden magától megy. Akkor sem mondanék igazat, ha azt állítanám, hogy szívesen csináltam az elején. De az, hogy fele annyit kell fejben tartanom és kétszer annyi időm van, mint eddig, az mindenért kárpótol. A munkafüzet pedig egy itiner, amivel Ákos konkrétan gatyába rázza az összes életterületemet, amire én képtelen (vagy lusta) lennék egymagam. És a fene vigye el, működik!