Nettó 25.000-es jubileumi akció: Partraszállás I.-II. évad + Tőzsdei gyorstalpaló


Akció!

31 750 Ft ÁFA-val

A nettó 25.000-es jubileumi akciós csomag tartalma:

  • “Szerezz amerikából versenyelőnyt a cégednek!” – Partraszállás I. évad (eredeti ára: 99.990 Ft, részletek)
  • “Szerezz amerikából versenyelőnyt a cégednek!” – Partraszállás II. évad (eredeti ára: 99.990 Ft, részletek)
  • 100 farkastörvény a tőzsdén – tőzsdei gyorstalpaló (eredeti ára: 59.990 Ft, részletek)
Visszalépés a kosárba

Leírás

Mindig kíváncsi voltál azokra a céges sikersztorikra, amik mintha a semmiből nőttek volna ki, egyik pillanatról a másikra?
Előző héten még senki sem hallott a cégről, aztán már azt halljuk, hogy Németországban, Franciaországban vagy esetleg a tengerentúlon, Amerikában nyitják az irodákat? Mi csak kapkodjuk a fejünket, miközben évek óta könyöklünk a cégalapítási terveink felett, amit belföldön szerettünk volna elindítani.
És csak töprengünk, hogy hogyan, miből, mennyi idő alatt sikerült XY-nak birodalmat építenie…
Közben ki ne szeretné az első sorból végignézni a döntéseiket, ellesni a stratégiájukat, megtudni hogyan tudtak szembemenni a kinti konkurenciával?
  • Mit tettek?
  • Mi az, amit megbántak?
  • Mi az, ami stratégiai húzás volt?
  • Meddig tartott felépíteni, azt ahol most vannak?
A válasz ezekre a kérdésekre, az információ és a visszatartott tapasztalati tudás (időszakos megakadások, rossz döntések, megromlott személyes és/vagy munkakapcsolatok) mind-mind aranyat érne számodra! Nyilván ezért is hiánycikk, ki osztogatna ilyen információkat csak úgy?
Mi azért tehetjük ezt mégis meg, mert a külföldi konkurenciánknak sem hozzáférése, sem (nyelv)tudása nincs hozzá, hogy a magyar, zárt csatornánkat dekódolja. Magyar anyanyelvű nézőinkre pedig inkább tekintünk sorstársként: ha a partraszállás bárhogyan is hasznodra válik, azzal mi is nyerünk. 😉
Sikeres magyar cégként a RoadRecord MileageWise néven partraszállt Amerikában.
Indul a Partraszállás II. évada, csatlakozz zárt csatornámhoz és miközben én meghódítom a kinti piacot, felkészítelek téged is a saját hajóépítésedre (=cégalapítás), első vízreszállásodra (=cégindítás), flottaépítésedre (=cégfejlesztés) és végül arra is, hogyan szállj partra egy másik kontinensen. 😉
Kövesd nyomon lépésről lépésre minden döntésünket, légy része az aktuális fázisnak és velünk együtt lásd a nagy képet:
1) Piackutatás
2) Költségvetés
3) Jogi háttér
4) Konkurencia
5) Marketing és termékprofil kialakítás
6) Árazás
7) USA cégalapítás
9) Kezdeti nehézségek
10) Nemzetközi munkaviszonyok
11+) És még számtalan más nélkülözhetetlen téma vár rád az első évadban!
Nem kell mindig ott ülnöd reggel 9-kor a képernyő előtt, vagy délután 4-kor, ha épp Amerikában kezdjük a munkanapot. A videókhoz bármikor hozzáférsz, így saját tempódnak megfelelően szállhatsz partra!
Így választ kaphatsz minden kérdésedre: a konkurenciáról, a taktikánkról a váratlanul elénk gördülő akadályokról. És ha még ezen felül is kérdésed lenne, személyesen teheted ezt fel nekem!
Mikor és hol máshol lenne lehetőséged magát a cégvezetőt kérdezni kritikus pillanatokban, például épp a döntés meghozatala előtt vagy közvetlenül annak hatása után?
Ez az évad maga a forgatókönyv saját partraszállásodhoz! Ha csak tervezel vagy ha már te is elkezdted a folyamatot: Legyen szó itthoni cégalapításról, céged belföldi terjeszkedéséről vagy külföldi térhódításáról! A problémák és kérdések mind ugyanazok, csak a terep változik.
A mi stratégiai készülődésünk és taktikánk a te jövőbeli sikered kulcsa!
x x x x x
100 farkastörvény a tőzsdén – tőzsdei gyorstalpaló

Amit kapsz:

  1. Sok órányi videó alapú tanórát.
  2. Életre szóló hozzáférést a kurzushoz, így INGYEN frissítéseket és új bónusz órákat is kaphatsz.
  3. Részvétel a zárt csoport beszélgetéseiben.

Megjegyzés: Ez a tanfolyam csak oktatási és információs célokat szolgál. Nem javaslunk konkrét befektetéseket, például egy adott részvényt vagy befektetési alapot, platformot, bókercéget, semmit. Szempontokat adunk, hogy önállóan dönthess.  A tanfolyam kizárólag oktatási célokat szolgál, és az oktató semmilyen veszteségért vagy kárért közvetlenül vagy közvetve nem vállal felelősséget.