2023 évindító Business csomag: Teljes könyvcsomag + Videótár + Partraszállás 2020 és 2021 évad


Akció!

30 000 Ft ÁFA-val

Az akciós BUSINESS csomag tartalma:

  • Barazsy Ákos: A bevétel erősíti a szabályt c. könyv I-II. kötet + EBOOK verziók (eredeti ára: 21.200 Ft, részletek)
  • Barazsy Ákos: A bevétel erősíti a szabályt c. könyv I-II. kötet [HANGOSKÖNYV] (eredeti ára: 21.200 Ft, részletek)
  • Barazsy Ákos: A bevétel erősíti a szabályt c. könyv I.-II. DIGITÁLIS MUNKAFÜZETE + MEGOLDÓKULCS (eredeti ára: 21.200 Ft, részletek)
  • Barazsy Ákos videótára 600 videóval + nem publikált videók + zárt közönségtalálkozó évente (eredeti ára: 11.990 Ft, részletek)
  • Partraszállás (USA cégem felépítésének közvetítése) 2020 és 2021 évad (eredeti ára: 99.990 Ft, részletek)
Visszalépés a kosárba

Leírás

🏆🏆🏆 ÚJ vállalkozás beindítása előtt vagy meglévő vállalkozás ÚJRAINDÍTÁSA, újrapozícionálása esetén ez a csomag KELL ahhoz, hogy megtanulj érvényesülni a mai üzleti világban.🏆🏆🏆

Barazsy Ákos két könyve szoros egységet alkot, mindenképpen érdemes ezeket együttesen olvasni, hiszen így érhetünk el „maximális hatást”. Persze ha valaki 10 egyszerű lépésben szeretne a Forbes magazin jövő havi címlapjára kerülni, az csalódni fog. Ez a könyv pont nem erről szól.

Ellenkezőleg, inkább arról a hatalmas munkáról, rengeteg lemondásról, végtelen kitartásról, ami jövőnk megalapozásához szükséges. Ehhez pedig segítséget kaphatunk gyakorlati tanácsokkal, a magyar valóságot jellemző példákon keresztül képet kaphatunk arról, mi vár ránk, ha belecsapunk álmaink megvalósításába, és a vállalkozói lét örök buktatóit sem fogja jótékony homály fedni.

Az első könyvben a mindennapi életünkben alkalmazandó rendszerszemlélet hihetetlenül nagy fontosságára mutat rá a szerző, a második kötetben ugyanezen a szálon haladva egy vállalkozás felépítésének lépéseire fűzi fel mondanivalóját. A könyv logikusan felépítve halad egy vállalkozás megalapítástól egészen az exit stratégiákig, közérthetően elmagyarázva a lényeget a nem szakmabeliek számára is, így egy könnyen emészthető, élvezetes olvasmányt nyújthat mindenkinek.

A könyv stílusa könnyed, néhol komikusba hajló, de a mondanivaló súlya sehol nem sikkad el. A blogbejegyzések lazább hangvétele remekül megvilágítja a szerző által ostorozott magyar vállalkozói attitűdöt, de sok példát hoz a fel-felcsillanó áhított változás jeleire is, amelyek követésére buzdítja olvasóit is.

A szerző közeli ismerőseivel, barátaival, korábbi vagy jelenlegi munkatársaival készített interjúk még egy csavart adnak az addig elhangzottakhoz, hiszen ezek a külső szemlélők nem mindig mézes-mázos, néhol kritikus megjegyzéseikkel jellemzik a vállalkozót.

A szerző célja e könyv segítségével egy új vállalkozói generáció útnak indítása és gyakorlati tanácsokkal való ellátása, de nem feledkezik meg az árnyoldal bemutatásáról sem. Arra biztat, hogy ne féljünk megvalósítani álmainkat, merjünk rálépni a vállalkozás rögös útjára itthon, de közben kövessük haladottabb szomszédaink már bevált módszereit.