Barazsy Ákos: A bevétel erősíti a szabályt c. könyv I.-II. DIGITÁLIS MUNKAFÜZETE + MEGOLDÓKULCS


14 990 Ft ÁFA-val

Elolvastad a könyveimet, de minden maradt a régiben?
Elkezdted a megvalósítást, de jó lenne még egy löket?
Ne vesszen kárba a könyvben található többszáz ötletem, valósítsd meg a munkafüzet segítségével!
Tartalomjegyzék:
I. kötet munkafüzete:
 1. A hatékonyság növelése
 2. Így kezeld a naptárad
 3. Így menedzseld az email fiókod
 4. Így fejleszd magad
 5. Így dolgozz a cégeden
 6. A pénzkezelés kultúrája
 7. Az egészség megőrzése vállalkozóként

II. kötet munkafüzete:

 1. Az elégedett vállalkozó receptje
 2. Az emberi tényező
 3. Gyorsabban, magasabbra, erősebben!
 4. Fejlesztési titkok 7 lépésben
 5. Rendszerben az előny
 6. Marketing
 7. Értékesítés
 8. MiniCRM MiniSztorik

Összegezve:

 • 155 oldal(!) feladat
 • 77 oldal megoldókulcs
 • digitális, interaktív pdf kivitel
 • tartalomhoz releváns blogbejegyzések, könyvrészletek és videók segítik a megértést (linkelve, tehát nem részei a 155 oldalnak)
 • a kitöltést pedig a megoldókulcsban a saját javaslataimmal láttam el!

x x x

A munkafüzetet + megoldókulcsot a megrendelés kifizetését követően azonnal az email címedre küldjük!

Visszalépés a kosárba
Kategória:

Leírás

Pár hónappal ezelőtt hallottam egy olvasómtól egy gondolatot, ami először megbántott. Aztán azon kaptam magam, hogy nem tudom kiverni a fejemből, így szólt:
 
„Hát nagyon örülök, hogy a rendszerekről azok az emberek írnak mindig könyvet, akik amúgy is rendszeretők! De ettől én még összeszedetlen vagyok. Mi lenne, ha a rendezetlen emberek tanítanának erről, mert tőlük én is megtanulhatnám?”
 
Megmondom őszintén, ez elgondolkoztatott. Úgyhogy megfogtam a tőlem kevésbé tüchtig kolléganőmet (remélem megbocsájtasz Csilla, ez itt most abszolút dicséret – tudod, külső szemmel látni… ☺) és nekiültem vele megírni azt a vázat, amiből a munkafüzetem kinőtt.
 
Hogyan tanítanám meg egy olyan valakinek a rendszereimet, aki nem rendszerszerető…
 
Mindenesetre, ahogy belemélyültem a hónapok alatt a picit rendezetlen emberek életébe, szembe jött velem egy cikk. Ezt a New York Times Bestseller írója, Seth Godin publikálta még 2008-ban. Arról ír benne, hogy hogyan olvas ő könyvet.
 
Nahát! Egy bestseller író szokásai a könyvolvasásról. És az érdekesség benne, ami a munkafüzetre vonatkozik, ez:
 
„A legtöbb ember úgy olvas könyvet, hogy bólogat közben a tartalmához, a bölcsességéhez, a meglátásaihoz és még talán egy pár barátjának is mesél róla. De a nagy bölcsesség és a meglátások sosem hagyják el a fejüket.”
 
Igen, könnyű egy jó könyvet elolvasni és könnyű közben bólogatni is. Ami viszont már nem könnyű, az az, hogy fogj egy-két jó meglátást belőle és valósítsd meg!
Hogyan alkalmazd a saját életedben egy pár héten belül. Mert ha ezt elszalasztod, akkor tényleg csak egy jópofa szórakozás marad a könyv…
 
Seth tanácsa a cikkben (amit ilyen szépen összeszedetten André Chaperon írásában találtam-köszönet érte neki), és amit én is tanácsolok neked (szerdától) a munkafüzethez:
 
1. Határozd el, mielőtt elkezded, hogy 3 dolgot fogsz megváltoztatni a mindennapjaidban – nem többet. Ahogy töltöd a munkafüzetet, találd meg ezt a 3 dolgot és csináld is meg! (A munkafüzetnek nem az a feladata, hogy rákényszerítsen téged a változásra. Csak abban tud segíteni, hogy megtaláld ezt a 3 dolgot, amin változtatnod kellene.)
 
2. Azért írjál bele a könyvbe (munkafüzetbe), hogy végre átválts a passzív olvasásból az aktív cselekvésbe. Ez kritikus lépés a megvalósításban – e nélkül csak totyorogsz, és lelkiismeretfurdalásod lesz, mert nem fogtál még hozzá.
Ha eltelik úgy 6 hét, hogy egy betűt sem írtál, és nem változtattál meg egyetlen egy dolgot sem a háromból, akkor elpazaroltad az idődet (és erről már gondolom tudod, hogy mi a véleményem).
 
3. Ez nem rólad szól, hanem a következő emberről. A legértékesebb haszon, amit ez az írás adni tud neked, hogy tudsz vele segíteni valaki máson. Elolvasni valami újat, bevezetni az esszenciáját az életedbe. Ez a változás majdnem mindig azt okozza, hogy segíteni fogsz valaki másnak az életén.
 
Kérlek te is gondolkozz el ezen egy percig…
 
Tehát, kedves rendezetlen olvasóim, irány a megvalósítás felé – fonjátok meg a saját védőhálótokat a saját rendszereitekkel, ezzel a munkafüzettel, és képzeljétek, hogy fogom közben a kezeteket!
 
Akik pedig rendezettnek érzik magukat, azoknak talán egy jó kis erősítés lesz, hogy más rendszerben gondolkodó ember hogyan rázza gatyába az 1000 szálon függő életét.